Om du och dina kompisar brukar ta egen bil till matcher för att heja på ert favoritlag tänker jag rekommendera något som förhöjer hela upplevelsen: en supporterbuss. Istället för att vara ett litet gäng nära kompisar blir ni flera, ni får träffa nya polare och ni kommer snabbt att bli sammansvetsade. När jag och mina kompisar senast skulle på match så hade en krängningshämmare just gått av på min bil. Jag beställde en ny från Skruvat, men under leveranstiden hade jag ju ingen bil att köra. Jag och mina kompisar sökte på internet och hittade en buss med supporters som skulle till samma match, och det blev utan tvekan den bästa hockeyupplevelsen i mitt liv. Alla var glada, vi kunde sitta och ha roligt i bussen på väg till arenan och vi fick skjuts hela vägen hem. Att slippa köra var dessutom ett stort plus.

Hockeyspelare under match