Det finns många ursäkter att inte göra fysisk aktivitet eller i det här fallet spela världens bästa sport ishockey. Det är lätt att komma hem efter en lång dag på jobbet och installera sig i den varma soffan framför teven. Ute är det svart och kallt och energin bara försvinner av tanken att träna. En vän som är socionom brukade säga ”När kroppen säger nej säger du ja”. Som ung var det mitt motto när jag ville bli proffs men det ligger fortfarande kvar. Hockeyn ligger långt inne i hjärtat och det är lätt att hitta motivationen av att bara tänka på när pucken glider på isen och när laget lyckas sätta den i nättaket. Vi har ett härligt kompisgäng som stöder varandra och har det roligt tillsammans. Min familj förstår mig och delar min passion. Det älskar att heja på pappa och laget när det är dags för match.